Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje tot in de puntjes geregeld via ABC-Events

Om de zoveel tijd wil je wel eens iets positiefs brengen in een tijd waarin men snel geneigd is iets vanuit een negatieve kant te benaderen. Door een collega werd ik onlangs attent gemaakt op een website van het bedrijf ABC Events. Dit bedrijf blijkt een evenementenbureau te zijn dat zich bezig houdt met het creëren en organiseren van evenementen in de breedste zin des woord. Is het voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje, ze staan voor je klaar. Wil je een workshop organiseren of een vrijgezellenfeest, je kunt altijd bij dit bureau terecht. Met ons bedrijf organiseren we tweemaal per jaar iets buiten de werksfeer om, voor het gehele personeel. Omdat het organiseren van evenementen en andere externe personeelsactiviteiten niet tot je dagelijkse bezigheden behoort, is het een hele kluif. De eerste keren gaat het nog wel. Er worden fouten gemaakt, maar daar leer je weer van voor een volgend evenement. Maar soms gaat het helaas helemaal mis. Jullie kennen en herkennen dat vast wel. De doelstelling om met het organiseren van dergelijke ontspanningsevenementen voor het personeel het saamhorigheidsgevoel te vergroten of te verbeteren is dan onmogelijk nog te bereiken. In tegendeel. Je krijgt juist meer gemopper en men kijkt veel kritischer als het een volgende keer weer niet goed dreigt te gaan. Daarom was ik blij dat dit bureau onder mijn aandacht werd gebracht. Veel andere bedrijven zijn mij al voor gegaan. Met ABC Events heb ik nu de afspraak gemaakt dat zij vanaf nu alle evenementen van mijn bedrijf in goede banen zullen leiden. Is het een bedrijfsfeest of zo maar een bedrijfsuitje, de organisatie met al het geregel daar omheen wordt door ABC Events verzorgd. Voor mij een positief gevoel. Laat mensen die er verstand van hebben het werk doen en voorkom dat je met onnodige problemen geconfronteerd wordt. Een les die ik heb geleerd en waar jij wellicht ook iets aan hebt!