Bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest voortaan via ABC Events

Ook dit jaar zit ik weer in de evenementencommissie van ons bedrijf. Natuurlijk vind ik het leuk in deze commissie te zitten, want je komt nog eens vaker buiten het bedrijf. Weer iets anders dan de vorige commissie waar het ging over omzet en omzetstrategieën. Nu lekker ontspannen praten over wat we dit jaar met het bedrijf gaan doen. Een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest. De commissie bestaat incluis mijn persoontje uit 5 mensen. Mijn andere 4 collega’s weten dat ik mij altijd breed wil oriënteren en dan is er niets beter dan “ter plekke” te gaan kijken. Dat je dan ook “gedwongen” wordt af en toe te genieten van een versnapering is bijzaak. Je moet toch weten hoe de drank op locatie smaakt. In de wandelgangen wordt dan ook onze commissie de proefcommissie genoemd. Ik heb geen idee hoe ze daaraan komen. Mijn collega’s op de afdeling lachen mij uit als ik hen probeer uit te leggen dat het best een lastige commissie is. Ach, je krijgt snel een bijnaam bij ons op de zaak. Gek hè, als je zegt dat je dit allemaal alleen voor hen doet, geloven ze je niet! Ze gaan zelfs zover dat ze mijn plek in de commissie wel willen innemen als de druk voor mij te zwaar wordt. Maar soms kan het ook gek lopen. Na een zoveelste poging iets leuks te vinden lag er een papiertje op mijn bureau met alleen de tekst ABC-Events.nl. Uiteraard stond er geen afzender bij, alleen een smiley. Via het internet heb ik de site van ABC Events opgezocht. Je komt dan bij een evenementenbureau terecht dat zich toelegt op het organiseren van diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes. Ze organiseren en/of helpen bij het organiseren, van evenementen zowel binnen als buiten. Wat op de site stond was veelbelovend. Ik heb dit ingebracht in de commissie en ook zij waren enthousiast toen ze het zagen en lazen. Na de gesprekken die hierna volgden is besloten om voortaan dit bureau in te schakelen als er een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje gewenst is. De organisatie en alle voorbereidingen worden voortaan door ABC Events gedaan. Voor ons bedrijf de beste keuze. Maar ja,  helaas. Einde commissie. Wij zijn overbodig geworden. Ik noem het maar stank voor drank. Proost.

Lees Meer:- http://bedrijfsuitje1.blogspot.in/2013/05/bedrijfsuitje-of-een-bedrijfsfeest.html