Wat is een bedrijfsfeest zonder ABC Events?

Ik hoor jullie nu iets denken als “wat kan mij dat schelen”. Een feest is en blijft een feest tenslotte. Maar niet ieder feest is ook echt een geslaagd feest. Het is knap lastig iets goed te organiseren. En voor het organiseren van een bedrijfsfeest komt nog veel meer om de hoek kijken. Bij ons op de zaak waren plannen om iets te organiseren voor het gehele personeel. Maar dan komt het. Zoals in elk bedrijf  hoor je veel in de wandelgangen. Je vangt wel eens wat op, wat je eigenlijk (nog) niet mag weten. Zo hoorde ik de naam vallen van ABC Events. Ik ben toen op het internet eens gaan zoeken naar de website van dit bedrijf. Het blijkt een evenementenbureau te zijn die in Haarlem gevestigd is. Op de website staan veel leuke suggesties voor het organiseren van een bedrijfsfeest of andere evenementen. ABC Events beschrijft op haar website diverse leuke mogelijkheden. Veel variatie in het aanbod. Evenementen of feestjes voor de duur van een paar uur tot wel een paar dagen. Heel leuk en interessant. En de organisatie kan geheel verzorgd worden door dit bureau. Ik was behoorlijk nieuwsgierig naar het uitje waarvoor gekozen is. Ik ben daarom hier en daar eens gaan informeren naar wat de plannen zijn. Natuurlijk werd door de collega’s waarvan ik denk dat ze iets moeten weten over het feest ontkend dat ze er al uit zijn. ‘’Je hoort het zo snel mogelijk’’ werd er gezegd. Maar ik heb zo mijn trucjes. Dus heb ik bij de juiste persoon ‘’toevallig’’ de naam ABC Events laten vallen als een organisatiebureau voor feestjes en evenementen. En toen heeft hij zich versproken. Het blijkt dat de er gekozen is voor een feest met thema. Welk thema is nog een verrassing. Maar ik heb er nu al zin in!