Bedrijfsfeest? ABC Events natuurlijk!

Wij zijn allemaal mensen en ook wij zijn vaak “in” voor een feestje. Dat werd bij ons op het bedrijf steeds meer geroepen. De reden was het volgende. Tegenover ons kantoor zit een bedrijf dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert. Ons bedrijf bestaat dit jaar 90 jaar. Omdat velen van ons contacten hebben met het bedrijf aan de overkant, horen wij steeds wat zij allemaal aan het organiseren zijn. Zelf sprak ik één van de mensen die in het organisatiecomité zit. Van hem hoorde ik dat zij veel samenwerken met het evenementenbureau ABC Events. Het enthousiasme dat hij uitstraalde als hij over dit bureau sprak, zette mij aan het denken. Via het internet vond ik snel de website van ABC Events. Na het goed doorlezen van wat er allemaal op de site stond, begreep ik dit enthousiasme. Omdat ik de collega’s die in de ondernemingsraad zitten goed ken, heb ik hun de vraag gesteld waarom er geen bedrijfsfeest voor ons georganiseerd wordt. Ik zei er duidelijk bij dat ik 100 jaar een mooi getal vind, maar 70, 80 en zeker 90 net zulke mooie getallen zijn. Ook zei ik tegen deze collega’s dat het niet uitzonderlijk is dat een 90-jarig bestaan zoals in ons geval gevierd wordt. Een ander argument is de lastige tijd waarin wij nu leven. Er wordt zoveel van de mensen gevraagd dat het juist goed zou zijn om ons 90-jarig bestaan te vieren met een bedrijfsfeest. Goed om eens de druk bij de mensen op een ontspannende wijze weg te nemen. Leuk denken jullie. Jij probeert weer op een slinkse manier een avondje gratis drank te creëren. Wat wel verrassend is, is dat ik vandaag de collega’s weer sprak en dat zij het in de ondernemingsraad hebben besproken. En wat denk je. Er komt een feestje! Zij hadden een overzichtje gemaakt van de site van ABC Events en dit de directie voorgelegd. Tot ieders verrassing was de directie in voor de aangevoerde argumenten en staat het licht op groen. Wij vieren dus binnenkort ook een feestje en dit wordt net zoals bij onze overburen georganiseerd door ABC Events!