Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in goede handen bij ABC Events!

Ik heb een andere functie binnen mijn werk gekregen! Vanaf heden heb ik de leiding over een groepje, dat alle externe uitgaven tegen het licht houden, die niet tot onze (kern)activiteiten behoren. Je moet hierbij denken aan het representatieve circuit. Het was letterlijk een zooitje. Iedereen mocht zelf doen en laten wat hij wilde. En de binnenkomende declaraties werden dan “creatief” verwerkt. De directie bemoeide zich er niet mee. Zij zagen dit voor hen als niet belangrijk en het waren voor hen onbeduidende bedragen. Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeestje hier en daar. Niets was onmogelijk. Zakendoen aan de top is in hun beleving een zaak van uitgeven en binnenhalen. Zolang dit laatste maar meer is dan dat er uitgeven wordt en er maar winst gemaakt wordt. Totdat een wat erg creatieve boekhouder onlangs is aangehouden. Los van de alimentatie die hij aan zijn drie vrouwen moest betalen, had meneer ook een tweetal huizen in het buitenland. Een natuurlijk reed hij niet in de goedkoopste auto’s. Wel was hij zo slim op zijn werk met een simpele auto te komen zodat wij als collega’s niets verdachts zouden bemerken.

Ik kreeg het verzoek een nieuwe afdeling op te richten die toestanden als hiervoor genoemd zouden moeten voorkomen. Helaas dus voor mij geen drie extra vrouwen, extra huizen en mooie auto’s. Ik zal het voorlopig met mijn oude tuftuf moeten doen. Ik ben begonnen om per afdeling in kaart te brengen wat er jaarlijks gedaan wordt. Daarna ben ik via het internet en met wat tips van vrienden terecht gekomen op de website van evenementenbureau ABC Events. Na bestudering van de site heb ik persoonlijk contact gehad met een van hun mensen. Het gesprek gaf direct een goed gevoel en vertrouwd. Het bleek een bureau te zijn dat zich heeft toegelegd te voldoen aan allerlei wensen van hun klanten, waar het woordje “nee”, of de zinsnede “dit behoort niet tot de mogelijkheden” niet tot hun woordenlijst behoort. Kortom beste vrienden. Als je iets te vieren hebt, een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of wat dan ook zoek niet onnodig lang en doe zoals ik. Plaats je opdracht bij ABC Events.