Bedrijfsfeest organiseren en inspiratie nodig? ABC Events!

Het is een onvoorstelbare drukke maar toch fijne maand geweest. Ons bedrijf bestaat eerdaags 90 jaar. Dit wordt gevierd met een heus bedrijfsfeest. Omdat ik weet dat de heren van de directie dit toch niet lezen, kan ook zeggen dat het merendeel van de top qua gedachten ook richting die leeftijd gaat. Ze denken dat een hapje en een drankje voldoende is in deze tijd. Niet dus. Nee, het moet echt gevierd worden. Ze hebben weinig gevoel van wat er zo al leeft in de huidige feestcultuur. Ik heb daarom samen met een achttal andere collega’s zitting in een soort organisatiecomité. Maar ja, wat kun je doen dat voor een ieder acceptabel is? De directie laten parachutespringen met maar één werkende parachute? Of een oproep via facebook plaatsen. Na Haren in Groningen lijkt dat niet meer gepast.

Vele suggesties of non-suggesties deden de ronde. Totdat we geattendeerd werden op het evenementenbureau ABC-Events. Een professioneel evenementenbureau in Haarlem speciaal en geoutilleerd voor dergelijke dilemma’s. Ik heb snel de website erbij gezocht. En ja hoor, hoe meer ik over het bedrijf las en het uitgebreide aanbod zag, hoe meer ik overtuigd raakte dat dit het bedrijf was dat we zochten. Op hun site staan echt fantastische uitjes, evenementen en themafeesten. Alles gaat in overleg en met deskundig advies. Echt klasse. Ze hebben een toplocatie gevonden voor ons feest en een echte dj gehuurd. Ook naar de feestelijke aankleding van de zaal en de hapjes en drankjes hoeven we niet om te kijken. ABC Events neemt echt alles volledig uit handen.

Kijk zelf maar eens op de uitgebreide website van ABC Events. Want wil je een bedrijfsfeest organiseren of een evenement of uitje plannen? Even ABC Events bellen. Zoals die De Hondt vroeger op tv al brulde: Doen! Vrienden, tot mijn volgende berichtje.